ANHRD LIHAT PELUANG KOLABORASI BERSAMA USM DALAM BIDANG PERUBATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 2 Disember 2016 – Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini menerima lawatan rasmi delegasi daripada Republik Seychelles.Asma mengalu-alu kedatangan delegasi ini dan USM sentiasa membuka peluang kepada pihak luar untuk berkolaborasi dan bekerjasama dalam bidang yang berkaitan.