MAA161 - Statistics For Science Students [ Statistik Untuk Pelajar Sains] Jun 2016 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2016)
Second Semester Examination 2015/2016 Academic Session June 2016 Duration : 3 hours