MAA 101 - Calculus for Science students I [Kalkulus untuk pelajar Sains I] December 2016 - January 2017 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2017)
First Semester Examination Academic Session 2016/2017 December 2016/January 3017 Duration : 3 hours