USM ANJUR KHATAN PERDANA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 1 Disember 2016 - Seramai 37 orang kanak-kanak menyertai program khatan perdana anjuran Jawatankuasa Maalhijrah dan Maulidur Rasul, Peringkat Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM) di sini hari ini.