USAHA MELONJAKKAN KONSEP LINGKARAN EMPAT PIHAK MELALUI KTP - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 1 Disember 2016 - Ahli-ahli akademik diminta untuk melonjakkan lagi pendekatan berdasarkan model Quadruple Helix atau Lingkaran empat pihak yang menggabungkan antara akademia universiti, industri perniagaan, komuniti dan kerajaan kepada model Hexagon yang menggariskan hubungan universiti dan masyarakat dengan lebih jelas.