TUKAR KEFAHAMAN DAN UBAH PARADIGMA PEMIKIRAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 30 November 2016 – “Kita perlu mengubah cara dan paradigma pemikiran serta kefahaman hari ini untuk menentukan apa yang akan berlaku pada masa hadapan,” demikian kata Timbalan Naib Canselor INTI International University Profesor Emeritus Dato’ Dr. Ibrahim Ahmad Bajunid ketika menyampaikan ucaptama di Persidangan Kebangsaan Ketiga Pemindahan Ilmu atau 3rd National Conference on Knowledge Transfer (NCKT) di sini hari ini.