NC USM BERTEMU MPPUSM BINCANG ISU-ISU PELAJAR DAN DEWAN PERUNDINGAN PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 1 Disember 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Ismail hari ini mengadakan perjumpaan bersama dengan hampir 40 Ahli Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) USM di Anjung Jannatun.