KOR SUKSIS USM PLATFORM LAHIR PEMIMPIN MASA HADAPAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 November 2016 - Penubuhan Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi atau Kor Suksis Universiti Sains Malaysia (USM) dilihat bukan sahaja bertujuan melahirkan pelapis pegawaipegawai Polis malah berpotensi melahirkan pemimpin masa hadapan buat negara.