KAMPUS KEJURUTERAAN USM TERIMA ANUGERAH KEPATUHAN ORGANISASI KWSP - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SEBERANG JAYA, 30 November 2016 - Kampus Kejuruteraan, Universiti Sains Malaysia (USM) adalah antara lima organisasi yang menerima penghargaan khas daripada Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) di sini hari ini.