HOSPITAL USM SERTAI KEJOHANAN FUTSAL TOURNAMENT FOR CHARITY 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, KUBANG KERIAN, 1 Disember 2016 - Tiga pasukan futsal akan mewakili Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) dalam Kejohanan Futsal yang bakal berlangsung pada 3 Disember 2016 di Bandar Baru Bangi.