ATLET USM TERIMA ANUGERAH IKON MUDA 2016 KATEGORI SUKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUALA LUMPUR, 30 November 2016 - Atlet Universiti Sains Malaysia (USM), Fatin Nurfatehah Mat Salleh hari ini dianugerahkan Anugerah Ikon Muda 2016 bagi kategori sukan ketika Perhimpunan Agung UMNO hari ini.