Peperiksaan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Pembantu Setiausaha Pejabat N17/N22 Ke N28 (Pertengahan- Persembahan) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 25 Februari 2016 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 9.30 pagi (30 minit) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Nama : ________________________________________ No. Staf : ________________________________________ Jabatan/Pusat Pengajian : ________________________________________ Kertas Soalan Ini Mengandungi 3 Muka Surat Termasuk Muka Hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN