USM RAIH TEMPAT KEDUA DALAM PERTANDINGAN PITCHING BMC SEMPENA PROGRAM SISWAPRENEUR PUTRA @ 1 MALAYSIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 27 November 2016 - Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) kelmarin membanggakan warganya apabila memperolehi tempat kedua dalam Pertandingan Pitching Business Model Canvas (BMC) Sempena Program Siswapreneur Putra @1 Malaysia.