USM JUARA PERTANDINGAN VIDEO PENDEK SEMPENA HARI ANTARABANGSA MENANGANI KEGANASAN TERHADAP WANITA 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 27 November 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini telah berjaya memenangi tempat pertama dalam Pertandingan Video Pendek Sempena Hari Antarabangsa Menangani Keganasan Terhadap Wanita 2016.