PESTA HOKI USM-PENANG INTERNATIONAL BERMULA HARI INI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 25 NOVEMBER 2016 – Pesta Hoki USM-Penang International anjuran Pusat Sukan dan Rekreasi, Universiti Sains Malaysia (USM) akan bermula hari ini bagi penganjuran kali ke-43. Menurut Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), Profesor Dato’ Dr. Muhamad Jantan, Pesta Hoki kini memperlihat kemampuan, kegigihan dan komitmen mahasiswa-mahasiswi dengan lebih jelas.