PERSEMBAHAN KEBUDAYAAN WARNAI MALAM KEMUNCAK KARNIVAL KAMPUS KESIHATAN 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 27 November 2017 – Buat julung kalinya persembahan kebudayaan menghiasi pentas mewarnai malam kemuncak Karnival Kampus Kesihatan 2016. Persembahan tarian Bhangra sebagai pembuka tirai mendapat tepukan gemuruh daripada penonton yang memenuhi Dewan Utama Kampus Kesihatan.