KEMBALI KEPADA RUKUN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 November 2016 - Pengerusi Majlis Perundingan Muhibah Negeri Pulau Pinang (MPMNPP), Tan Sri Dato' Seri Haji Mohd. Yussof Latiff menyeru untuk semua pihak kembali kepada Rukun Negara untuk memastikan perpaduan dan kemakmuran negara terus terpelihara.