Peperiksaan Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Setiausaha Pejabat N27/N28 Ke Setiausaha Pejabat N32 (Lanjutan-Lembaran Kerja) - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 25 Februari 2016 (Khamis) Masa : 10.00 pagi – 10.30 pagi (30 minit) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan ARAHAN KEPADA CALON Nama : ________________________________________ No. Staf : ________________________________________ Jabatan/Pusat Pengajian : ________________________________________ Kertas Soalan Ini Mengandungi 5 Muka Surat Termasuk Muka Hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN