IKHLASKAN DIRI, KERJA SECARA BERPASUKAN DAN JADIKAN KERJA SEBAGAI IBADAH – SHAIFUL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 28 November 2016 – “Saya mengharapkan semua staf bekerja secara berpasukan dan ikhlaskan diri mereka serta jadikan setiap amanah yang digalas ini sebagai ibadah agar Allah SWT permudahkan urusan kerja harian kita,” demikian kata Dekan Pusat Pengajian Sains Perubatan (PPSP) yang baharu, Profesor Dr. Shaiful Bahari Ismail.