CEO FACULTY TALK SERIES: SESI PERKONGSIAN BERSAMA JOHAN MAHMOOD MERICAN UNTUK TINGKATKAN KEBOLEHPASARAN GRADUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 28 November 2016 - Universiti Sains Malaysia melalui Pusat Keantarabangsaan Mobiliti dan Kerjaya (IMCC) dan Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan akan menganjurkan Siri Syarahan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO Talk Series) yang akan menampilkan Timbalan Ketua Pengarah, Unit Perancang Ekonomi, Jabatan Perdana Menteri, Johan Mahmood Merican berkongsi pengalaman luasnya dalam menerajui pelbagai organisasi besar termasuk Talent Corporation Malaysia (TalentCorp) bersama warga kampus pada hari Rabu, 30 November 2016, jam 2.00 petang di Dewan Persidangan Universiti, USM Pulau Pinang.