AMBIL TAHU SEJARAH MALAYSIA - TENGKU RAZALEIGH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 November 2016 - Anak muda pada masa kini perlu ambil tahu dan kaji sejarah Malaysia dan juga tokoh-tokoh sejarah tanah air termasuk Bapa Kemerdekaan, Tunku Abdul Rahman Putra Al-Haj berbanding mengetahui mengenai tokoh dan sejarah negara luar.