USM TEMPAT KETIGA PERTANDINGAN PIDATO INTEGRITI PERINGKAT IPT 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 20 November 2016 - Nur Atikah Junaidi dari Universiti Sains Malaysia (USM) hari ini bertuah apabila berjaya menduduki tempat ketiga dalam Pertandingan Pidato Integriti Peringkat Institusi Pendidikan Tinggi tahun 2016.