USM DIDIK BELIA BANTERAS DARIH (DADAH, ARAK, ROKOK, INHALAN & HIV AIDS) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 November 2016 - Kelab Kerja Sosial Universiti Sains Malaysia (USM) kelmarin mengadakan program eksplorasi Darih selama separuh hari iaitu program yang bersifat membanteras penyalahgunaan Dadah, Arak, Rokok, Inhalan dan HIV AIDS melalui modul-modul aktiviti dan permainan bersama peserta.