THE MUSIC EVOLUTION KUMPUL DANA BANTU GOLONGAN OKU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, KUBANG KERIAN, 19 November 2016 – Malam Konsert Amal Simfoni Orkestra Universiti Sains Malaysia, Kampus Kesihatan (USMKK) yang bertemakan ‘The Music Evolution’ berlangsung dengan jayanya di Dewan Utama dengan kehadiran hampir 900 orang penonton.