PROGRAM ‘BEYOUTIFUL 2016’ PLATFORM UNTUK GOLONGAN OKU TINGKAT KEYAKINAN DIRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 23 November 2016 – Program ‘BeYOUtiful 2016’ anjuran pelajar tahun akhir pelajar komunikasi pemujukan dari Pusat Pengajian Komunikasi Universiti Sains Malaysia (USM) dilihat mampu menjadi platform yang berkesan untuk memperkasakan golongan Orang Kelainan Upaya (OKU).