MINGGU ANTARABANGSA KE-11 PROMOSI KEPELBAGAIAN DAN KEUNIKAN BUDAYA ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 November 2016 - Minggu Antarabangsa ke-11 Universiti Sains Malaysia (USM) tahun ini mempromosikan kepelbagaian budaya negara-negara serta keunikannya kepada warga USM.