ICN 2016 RAIKAN KEKAYAAN DAN KEPELBAGAIAN BUDAYA INDONESIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 19 November 2016 - Bertemakan West Java atau sinonim dengan lokasinya iaitu Bandung, Indonesia, Malam Kebudayaan Indonesia (ICN) 2016 menampilkan persembahan khas dari penari profesional dan pementasan drama teater.