ANAK SINDROM DOWN - PENJELASAN PAKAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BHARU, KELANTAN, 17 November 2016 – Mempunyai zuriat yang sempurna dan sihat adalah impian setiap pasangan suami isteri, namun apabila mempunyai anak yang mengalami Sindrom Down, ianya mungkin memberi tamparan yang hebat buat ibu bapa.