SAKIT TIDAK PATAH SEMANGAT ADIBAH UNTUK CEMERLANG UPSR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 17 November 2016 – Ujian kesakitan yang ditempuhi sedikit pun tidak mematahkan semangat, Wan Adibah Farhani Wan Mazlan, 12, untuk meraih keputusan cemerlang memperoleh 6A dalam Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR).