PELAWAAN MENGIKUTI PROGRAM PERSIJILAN PENGA JIAN ISLAM (PPI) PUSAT ISLAM USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 17 November 2016 - Pusat Islam USM dengan usahasama Jabatan Mufti Negeri Pulau Pinang akan membuat pengambilan baru program Persijilan Pengajian Islam (PPI) untuk sesi 2017-2018.