NC BINCANG POTENSI TAWAR KURSUS PERGIGIAN DI KAMPUS USM-KLE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KARNATAKA, INDIA, 18 November 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Ismail kelmarin mengadakan pertemuan dengan Pengarah USM-KLE International Medical Programme, Dr. H.B. Rajasekhar dalam rangka lawatan rasmi pendidikannya ke India.