KONVENSYEN ISU-ISU ISLAM SEMASA BINCANG ANCAMAN RADIKALISME DAN EKSTREMISME TERHADAP KESELAMATAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SELANGOR, 18 November 2016 - Konvensyen Isu Isu Islam Semasa - Ancaman Radikalisme dan Ekstremisme Kepada Keselamatan Negara sedang berlangsung dari 18-20 November 2016 di Universiti Teknologi Mara Cawangan Selangor Kampus Puncak Alam.