KESAN SINDROM DOWN LEBIH AWAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BHARU, KELANTAN, 17 November 2016 – Sindrom Down boleh dikesan sebelum kelahiran melalui ujian tertentu ketika mengandung yang dikenali sebagai prenatal diagnosis dan ditawarkan kepada bakal ibu yang berusia melebihi 35 tahun.