CEMERLANG AKADEMIK DAN SAHSIAH – TNCAA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 18 November 2016 – “Kita bukan sahaja mahu melahirkan generasi yang cemerlang akademik malahan cemerlang sahsiah, cergas fizikal dan mantap emosi,” kata Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Ahmad Shukri Mustapa Kamal ketika merasmikan sambutan Hari Kokurikulum USM bagi sidang Akademik 2016/2017 di sini hari ini.