"MENITI REALITI INDUSTRI SENI" KUPAS BAKAL PELAPIS INDUSTRI SENI NEGARA DI MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 18 November 2016 - Wacana Seni "Meniti Realiti Industri Seni" yang berlangsung hari ini mengulas erti, kreativiti, dan hakikat tentang realiti yang berlaku kini dalam industri seni tanah air dan para generasi pelapis yang akan menempuh alam ini kelak.