USM RAIH 5 EMAS DI KARNIVAL SUKAN MASUM FASA 2 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KANGAR, 13 November 2016 - Atlet Karate Universiti Sains Malaysia menepati ramalan selaku pilihan utama apabila menggondol empat pingat emas apabila Loh Chun Seng menerusi Acara Kata sebagai penyumbang emas pertama buat Kem USM pada Karnival Sukan MASUM Fasa 2 yang berlangsung di Universiti Malaysia Perlis (UNIMAP) selama lapan hari menjadi saingan 20 universiti awam Malaysia.