PERKASA TVET - PEMBANGUNAN HOLISTIK GRADUAN GENERASI KINI UNTUK TENAGA KERJA MASA HADAPAN NEGARA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 14 November 2016 - Technical, Vocational, Training and Education (TVET) merupakan antara perkara penting yang digariskan dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia dalam memperkasakan kemahiran masyarakat negara Malaysia untuk pengisian sektor tenaga kerja masa hadapan.