PENGERUSI LGU UCAP TAHNIAH KEPADA PARA PENERIMA PINGAT DAN DARJAH KEBESARAN SEMPENA ULANG TAHUN HARI KEPUTERAAN SULTAN KELANTAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BHARU, KELANTAN, 12 November 2016 - Pengerusi Lembaga Gabenor Universiti Sains Malaysia (USM) Tan Sri Datuk Dr. Zulkefli A. Hassan mengucapkan tahniah dan syabas kepada semua penerima pingat dan darjah kebesaran sempena Hari Ulang Tahun Keputeraan Ke-47 D.Y.M.M Sultan Muhamad Ke-V hari ini.