MALAM TITIPAN MEMORI RAI PERSARAAN PENGARAH KAMPUS, KAMPUS KESIHATAN USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BHARU, 15 November 2016 – Pengarah Kampus, Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato' Dr. Mafauzy Mohamed yang bersara wajib secara rasmi sebagai penjawat awam pada 14 November 2016 setelah hampir 33 tahun berkhidmat diraikan dalam satu majlis khas malam tadi di Hotel Renaissance di sini.