KONSERT ORKESTRA CINA USM 2016 KETENGAH BAKAT BAHARU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 12 November 2016 - Konsert Sekretariat Orkestra Cina Universiti Sains Malaysia (USM) buat kali ini menampilkan bakat-bakat baharu dari kalangan pelajar USM mempersembahkan seni muzik tradisional Cina.