GURU PERLU BERUBAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 14 November 2016 - Dalam memantapkan kurikulum dan pedagogi untuk mendepani pendidikan abad ke-21, guru perlu sentiasa berubah, melaksanakan tugas dari cara biasa kepada yang luar biasa, berdaya tahan, futuristik dan berfikiran aras tinggi serta mempunyai "world view" dan "world class thinking" yang jitu.