ZIARAH DAKWAH USM WUJUD KERJASAMA STRATEGIK KOMUNITI ORANG ASLI PAHANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUANTAN, 11 NOVEMBER 2016 – Program Ziarah Dakwah anjuran Universiti Sains Malaysia (USM) bersama komuniti orang asli Kampung Sg.Mas Lembing, Kuantan, Pahang berjaya membentuk kerjasama strategik antara kedua-dua pihak dalam konteks keilmuan dan kemasyarakatan.