USM RANGKUL ANUGERAH PERAK 'BEST BOOTH DISPLAY' DI PAASWE 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 11 November 2016 - Sekumpulan pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) jurusan Senibina dari Pusat Pengajian Perumahan, Bangunan dan Perancangan (PPPBP) telah mendapat anugerah Perak bagi 'Best Booth Display Award' dalam PAM Annual Architecture Student Works Exhibition’ (PAASWE) baru-baru ini.