PROJEK KELULUT CIC USM DAN NCIA TERUS MAJU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBU GAJAH, 12 November 2016 - Pelajar Program Siswa Lestari 3 "Masyarakat dan Negara" (PSL3) kelmarin telah menjalankan satu aktiviti bersama peserta Projek Ternakan Kelulut CIC Kubu Gajah dan membantu peserta projek tersebut memasang plastik pelindung untuk 75 sarang lebah kelulut Mustafa-Hive sebagai langkah persediaan menghadapi musim hujan lebat.