KONSEP 'KAIZEN' DIJADIKAN BUDAYA KERJA MASYARAKAT JEPUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 November 2016 – Masyarakat Jepun dikenali sebagai masyarakat yang gigih dalam membangunkan negara dan ekonomi mereka. Jepun merupakan antara negara Asia yang maju dan setanding dengan negara Barat. Atas pegangan etika yang kukuh telah membentuk kesepakatan yang baik dalam menjalankan tugas dan tanggungjawab ketika bekerja.