KEPUASAN GAMIT KENANGAN BERTEMU KEMBALI SETELAH 25 TAHUN - ZAKARIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 November 2016 - Pertemuan Alumni Pusat Pengajian Komunikasi (PPK) tahun 1987-1991 yang berjaya dilaksanakan hari ini membuktikan dengan perkembangan teknologi, segala masyarakat dari rata-cerok pelusuk dunia mampu berkomunikasi antara satu sama lain seterusnya disatukan dalam majlis sebegini.