KEMBALIKAN SEJARAH ASAL PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 November 2016 – Presiden Persatuan Melayu Pulau Pinang (PEMENANG), Tan Sri Dato’ Seri Mohd. Yussof Latiff menyeru agar pengisian program George Town sebagai Tapak Warisan Dunia seharusnya melibatkan produk Melayu sebagai penduduk asal Pulau Pinang.