ARCA ORANG UTAN SEDARKAN MASYARAKAT TENTANG ISU KEPUPUSAN DAN KITAR SEMULA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 12 November 2016 - Sekumpulan pelajar tahun 2 jurusan Seni Halus Pusat Pengajian Seni Universiti Sains Malaysia telah menampilkan keunikan tersendiri apabila berjaya menghasilkan sebuah arca orang utan yang berdimensi 6 kaki tinggi dan 6 kaki lebar.