ALUMNI ASET PENTING UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 12 November 2016 – Alumni merupakan aset bagi sesebuah universiti dan Universiti Sains Malaysia (USM) sudah mengeluarkan sebanyak lebih dari 150,000 alumni sejak penubuhannya pada tahun 1969.