USM, HEHD TANDATANGAN MOU UNTUK KOLABORASI AKADEMIK DAN PENYELIDIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 11 November 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) telah menandatangani Perjanjian Persefahaman (MoU) dengan Hadhramout Establishment for Human Development (HEHD) Yemen untuk memperkukuhkan, mempromosi dan membangunkan kolaborasi akademik jangka panjang dalam program sarjana muda dan pascasiswazah serta kerjasama penyelidikan kedua-dua pihak.